Gülveren Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0312 3195962
WEB https://gulverenlisesi.meb.k12.tr
Adres : Altınevler Mahallesi Plevne Caddesi No69 Mamak / Ankara
VİZYON : Eğitim anlayışıyla dünyaca bilinen, lider, yenilikler yaratan, insanlığa ve bilime hizmet eden, evrensel bir okul.
MİSYON : Çağın gereklerine, toplumun beklentilerine uygun bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Toplam Kalite Yönetimi Ödüllerinden 2006 yılında Ekip Dalında Ankara Birinciliği, Ülke genelinde teşvik ödülü. 2007 yılında Okul/Kurum Dalında Ankara ikinciliği ödülümüz vardır

Öğretim Şekli : TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler : 08:00´ DE BAŞLAYIP 15:05´de DERSLER BİTMEKTEDİR.
Yabancı Dil : İNGİLİZCE VE ALMANCA
Isınma : DOĞALGAZLI KALORİFER
Servis :
Ulaşım : 312-320-296-297-385 NO´LU BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE VE ULUS,SIHHIYE MİNİBÜSLERİ OKULUN ÖNÜNDEKİ CADDEDEN GEÇMEKTEDİR.ARAÇLA ULUS VE KIZILAY´A 10-15 DAKİKADA ULAŞILABİLECEK BİR KONUMDADIR.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ ANKARA HASTANESİ İLE SİTELERİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN PLEVNE CADDESİ ÜZERİNDE BULUNAN MAMAK İLÇESİNE BAĞLI ANKARA´NIN EN ESKİ SEMTLERİNDEN BİRİ OLAN GÜLVEREN MAHALLESİNDE YER ALMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 7 km İLÇE MERKEZİNE 3 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : OKULUMUZDA HALI SAHA , VELEYBOL SAHASI VE BASKETBOL SAHALARI YER ALMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler : OKULUMUMUZ HER YIL TÜBİTAK KAPSAMINDA DÜZENLENEN 4006 PROJE SERGİSİ VE 2204-A LİSE ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMALARINA KATILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları : OKULUMUMUZ HER YIL TÜBİTAK KAPSAMINDA DÜZENLENEN 4006 PROJE SERGİSİ VE 2204-A LİSE ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMALARINA,2204-D PROJE YARIŞMALARINA KATILMAKTADIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus+ ve e-Twinning projeleri yapılmaktadır.